Forside Aktuelt Udstillinger Kunstnere Kunstforening Tur på galleriet Om Garlishée Kontakt

Kaare Norge
   

Kaare Norge, billedkunstner

Den danske guitarist Kaare Norge behøver ikke nogen præsentation som musiker, men hvad ikke så mange ved endnu er at Kaare Norge også er billedkunstner .

Kaare Norge har udtrykt sig i billedarbejder siden han var dreng hvor han startede med blyant og akvarel tegninger .Af faderen som var arkitekt og billedkunstner lærte han de grundlæggende teknikker ved akvarel, Tuds/Olie maling. I mange år var disse udfoldelser kun en hobby i forhold til musikken for Kaare , men i 2004 begyndte han at udstille sine værker offentligt.                  

Kaare Norge benytter for det meste spartel, men også pensel bliver anvendt. Naturen er det foretrukne motiv i hans ofte meget  abstrakte og farverige billeder. Kaare Norge udtaler selv: "Farverne er en slags musik i mine malerier". Det er især de store vidder der virker inspirerende på ham, hvor naturoplevelserne der har brændt sig fast på nethinden, fra sine mange ind og udenlands rejser som koncerterende musiker.  Han gengiver sine oplevelser i et abstrakt, men dog let figurativt billedsprog, der er fyldt med genkendelige fragmenter fra af landskaber Han maler både på lærred og træ, og med sin meget personlige stil hvor farver er musik og musik er farver præsenterer vi på denne udstilling et lille udsnit af Kaare Norge værker.

 

 

 


 


 


GALLERI GARLISHÉE  -  GRAUBALLEVEJ 18  -  NISSET  -  8632 LEMMING  -  TLF. 61507900  -  LK@KOMI.DK  -  WWW.GARLISHEE.DK